Greitoji paieška

Lašiša su krienų padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Supjaustykite lašišą 2 cm storio gabaliukais. Nulupkite svogūnus, supjaustykite juos griežinėliais ir sudėkite į plastikinį maišelį kartu su lašiša ir druska. Užriškite maišelį ir padėkite jį į šaldytuvą 1 valandai. Sumaišykite marinatui skirtus komponentus ir nuolat maišydami virkite 30 minučių. Į šią masę įdėkite lašišą, puodą nukelkite nuo ugnies. Laikykite lašišą marinate tol, kol šis atvės. Sumaišykite padažui skirtus komponentus. Patiekite lašišą su padažu ir šviežiomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Actas:400 ml (6%, marinatui))
  • Cukranendrių cukrus:1 šaukštelis (arba šaukštas 6% acto, padažui)
  • Cukrus:100 g. (marinatui)
  • Grietinėlė:200 ml (padažui)
  • Juodieji pipirai:1 šaukštas (nesmulkintų, marinatui)
  • Krienai:2-3 šaukštai (padažui)
  • Laiškiniai česnakai:50 g. (gražiai papjaustytų, padažui)
  • Lašiša:800 g. (be odos)
  • Laurų lapai:2 vnt. (marinatui)
  • Pipirnė:50 g. (padažui)
  • Svogūnai:1 vnt. (marinatui)
  • Vanduo:1 l (marinatui)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?