Greitoji paieška

Lašiša su krienų padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Supjaustykite lašišą 2 cm storio gabaliukais. Nulupkite svogūnus, supjaustykite juos griežinėliais ir sudėkite į plastikinį maišelį kartu su lašiša ir druska. Užriškite maišelį ir padėkite jį į šaldytuvą 1 valandai. Sumaišykite marinatui skirtus komponentus ir nuolat maišydami virkite 30 minučių. Į šią masę įdėkite lašišą, puodą nukelkite nuo ugnies. Laikykite lašišą marinate tol, kol šis atvės. Sumaišykite padažui skirtus komponentus. Patiekite lašišą su padažu ir šviežiomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Actas:400 ml (6%, marinatui))
  • Cukranendrių cukrus:1 šaukštelis (arba šaukštas 6% acto, padažui)
  • Cukrus:100 g. (marinatui)
  • Grietinėlė:200 ml (padažui)
  • Juodieji pipirai:1 šaukštas (nesmulkintų, marinatui)
  • Krienai:2-3 šaukštai (padažui)
  • Laiškiniai česnakai:50 g. (gražiai papjaustytų, padažui)
  • Lašiša:800 g. (be odos)
  • Laurų lapai:2 vnt. (marinatui)
  • Pipirnė:50 g. (padažui)
  • Svogūnai:1 vnt. (marinatui)
  • Vanduo:1 l (marinatui)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?