Lašiša su medaus, garstyčių padažais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 6)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sumaišyti aliejų, citrinų sultis, garstyčias, medų ir smulkintus česnakus, sudėti baziliką, pagardinti druska ir pipirias. Užpilti žuvį padažu, uždengti ir pašaldyti šaldytuve bent 1val. Dėti žuvį į kėpimo skardą kuri iškloti folija, aptepti likusiu padažu  ir kepti iki 190 C įkaitintoje orkaitėje 12-15min.

Ingredientai

  • Aliejus:2 šaukštai
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Citrinų sultys:2 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Garstyčios:1 šaukštas
  • Lašiša:4 x 100 g.
  • Medus:1 šaukštas
  • Pipirai:pagal skonį
  • Smulkintas bazilikas:1/4 puodelio
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Rasa
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:

Greita, nesudetinga ir nerealiai skanu!

Niagara
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

labai labai skanu

Lėja
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai skanus ir sotus patiekalas. aš dar ryžių išverdu.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?