Greitoji paieška

Lašiša su Mojo padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Česnakus, papriką, kuminą suberti į blenderį ir gerai sumaišyti. Neišjungiant blenderio po lašelį supilti 1 v. š. aliejaus. Tada lėtai įmaišyti likusį aliejų. Supilti actą ar sultis ir dar kartą gerai išmaišyti. Pagardinti druska. Nuo lašišos nuimti odą ir supjaustyti 2 – 2,5 cm dydžio gabaliukais. Pagardinti druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iš visų pusių apkepti žuvies gabalėlius. Sudėti į lėkštes ir patiekti užpylus padažo. Beje, lašišą galima iškepti ir grilije aptepus aliejumi ir pagardinus druska bei pipirais.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:3 šaukštai
  • Balto vyno actas:2 šaukštai
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Laimo sultys:2 šaukštai (tinka ir citrinų ar apelsinų)
  • Lašiša:4 x 200 g.
  • Maltas kuminas:1 šaukštelis
  • Paprikos milteliai:2 šaukšteliai
  • Pipirai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?