Greitoji paieška

Lašiša su Mojo padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Česnakus, papriką, kuminą suberti į blenderį ir gerai sumaišyti. Neišjungiant blenderio po lašelį supilti 1 v. š. aliejaus. Tada lėtai įmaišyti likusį aliejų. Supilti actą ar sultis ir dar kartą gerai išmaišyti. Pagardinti druska. Nuo lašišos nuimti odą ir supjaustyti 2 – 2,5 cm dydžio gabaliukais. Pagardinti druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iš visų pusių apkepti žuvies gabalėlius. Sudėti į lėkštes ir patiekti užpylus padažo. Beje, lašišą galima iškepti ir grilije aptepus aliejumi ir pagardinus druska bei pipirais.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:3 šaukštai
  • Balto vyno actas:2 šaukštai
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Laimo sultys:2 šaukštai (tinka ir citrinų ar apelsinų)
  • Lašiša:4 x 200 g.
  • Maltas kuminas:1 šaukštelis
  • Paprikos milteliai:2 šaukšteliai
  • Pipirai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?