Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Grikių kruopas nuplauti, užpilti vandeniu, sudėti grybus, 2 šaukštus sviesto ir virti, kol išvirs.
Lyną nuvalyti, supjaustyti gabalėliais ir pasūdyti.
Iš prieskonių, grybų ir daržovių išvirti sultinį su actu. Į sultinį įdėti lyną ir virti, kol pasidarys minkštas.
Kepimo indą gerai ištepti sviestu ir į jį dėti eilę grikių košės, eilę virto lyno, kol viskas susidės (paskutinis sluoksnis turėtų būti grikių košės).
Tada ištirpinti likusį sviestą ir užpilus ant viršaus dėti į orkaitę, kad gražiai apkeptų.
Į stalą galima tiekti su visu indu. Tinka su grybų padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |