Greitoji paieška

Marinuota žuvis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Afrikietiškai marinuota žuvis. Puikiai papuoš Jūsų Kalėdinį stalą ;).

Gaminimas

Žuvis supjaustoma 2 cm. storio gabaliukais, pasūdoma, pavoliojama miltuose ir apkepinama gerai įkaitintuose riebaluose.

Į vyno actą suberiami pipirai, įmetamas lauro lapas, griežinėliais supjaustytas svogūnas ir verdama, kol svogūnas suminkštėja.

Miltai sumaišomi su keri milteliais (Lietuvoje analogiškas karis :)), įpilama 1/2 šaukšto acto, vėl sumaišoma, paskui supilamas likęs actas.

Viskas 2 min. pavirinama ir užpilama ant žuvies. Užpilta žuvis 2 dienas palaikoma šaltoje vietoje.

Ingredientai

  • Druska:1/2 šaukštelio
  • juodieji pipirai (malti):truputis
  • juodieji pipirai (nemalti):1/2 šaukštelio
  • keri milteliai:truputis
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • menkė ar kita jūrinė žuvis:500 g.
  • Miltai:40 g.
  • Riebalai:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Vanduo:1/8 l.
  • Vyno actas:3/8 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

neda
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

liuks

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?