Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Afrikietiškai marinuota žuvis. Puikiai papuoš Jūsų Kalėdinį stalą ;).
Žuvis supjaustoma 2 cm. storio gabaliukais, pasūdoma, pavoliojama miltuose ir apkepinama gerai įkaitintuose riebaluose.
Į vyno actą suberiami pipirai, įmetamas lauro lapas, griežinėliais supjaustytas svogūnas ir verdama, kol svogūnas suminkštėja.
Miltai sumaišomi su keri milteliais (Lietuvoje analogiškas karis :)), įpilama 1/2 šaukšto acto, vėl sumaišoma, paskui supilamas likęs actas.
Viskas 2 min. pavirinama ir užpilama ant žuvies. Užpilta žuvis 2 dienas palaikoma šaltoje vietoje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |