Marinuotos žuvys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 5 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Kanadietiškai marinuotos žuvys. Taip marinuotas žuvis galima laikyti vėsioje vietoje 10 - 15 dienų.

Gaminimas

Į puodą supilti actą, baltąjį vyną, sudėti nuluptus ir griežinėliais supjaustytus svogūnus bei morkas, suberti druską, 6 pipirus, gvazdikėlius, čiobrelius ir 20 min. virti ant silpnos ugnies.

Tuo metu išvalyti ir nuplauti žuvis; sudėti į marinatą ir neužvirinant virti 20 min. ant labai mažos ugnies.

Tada žuvis išgriebti, sudėti į indą su aukštais kraštais ir apipilti marinatu, ataušinti, po to padėti į šaldytuvą. Į stalą tiekti šaltas su marinatu.

Ingredientai

  • Actas:200 g.
  • Baltasis vynas:500 g.
  • Čiobreliai :2 g.
  • Druska:1 g.
  • Gvazdikėliai:6 vnt.
  • Morkos:60 g.
  • Pipirai:6 vnt.
  • Salierų druska:3 g.
  • Svogūnai:60 g.
  • upėtakiai:12 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?