Meksikietiškai kepta žuvis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvį negiliame inde sudėkite vienu sluoksniu. Sutrinkite juoduosius pipirus ir česnaką piestelėje. Sudėkite džiovintą raudonėlį, kuminus, achiote ir cinamoną bei gautą pastą sumaišykite su actu. Druską dėkite pagal skonį, o marinatu ištepkite abi žuvies gabalų puses. Uždenkite ir padėkite į šaltą vietą 1 valandai. Žuvį dėkite vienu sluoksniu į indą atsprų ugniai ir įpilkite tiek aliejaus, kad būtų uždengtas dugnas. Sudėkite žuvį ir ant jos supilkite visą marinatą. Ant žuvies sudėkite svogūnus, česnaką, pomidorus ir čili pipirus bei supilkite likusį aliejų. Uždenkite indą ir kepkite virš mažos ugnies 15-20 minučių arba kol žuvis nebebus permatoma.

Ingredientai

  • Česnakai:2 skiltelės (susmulkintos)
  • Druska:pagal skonį
  • Džiovintas raudonėlis:1 šaukštelis
  • Ešerys:1,3-1,5 kg. (tinka ir kita neriebi, balta žuvis)
  • Juodųjų pipirų žirneliai:1 šaukštelis
  • Konservuoti jelapeno pipirai:2 vnt.
  • Kukurūzų aliejus:1/2 puodelio
  • Maltas achiote:1 šaukštelis
  • Maltas cinamonas:1/2 šaukštelio
  • Malti kuminai:1/2 šaukštelio
  • Pomidorai:350 g. (pjaustyti sklitelėmis)
  • švelnus baltasis actas:1/2 puodelio
  • Svogūnai:1 vnt. (didelis)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?