Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Žuvį negiliame inde sudėkite vienu sluoksniu. Sutrinkite juoduosius pipirus ir česnaką piestelėje. Sudėkite džiovintą raudonėlį, kuminus, achiote ir cinamoną bei gautą pastą sumaišykite su actu. Druską dėkite pagal skonį, o marinatu ištepkite abi žuvies gabalų puses. Uždenkite ir padėkite į šaltą vietą 1 valandai. Žuvį dėkite vienu sluoksniu į indą atsprų ugniai ir įpilkite tiek aliejaus, kad būtų uždengtas dugnas. Sudėkite žuvį ir ant jos supilkite visą marinatą. Ant žuvies sudėkite svogūnus, česnaką, pomidorus ir čili pipirus bei supilkite likusį aliejų. Uždenkite indą ir kepkite virš mažos ugnies 15-20 minučių arba kol žuvis nebebus permatoma.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |