Greitoji paieška

Menkė su baklažanais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Filė supjaustyti, apibarstyti druska, imbieru ir palikti 1 valanadai. Po to kepti aliejuje. Svogūnus ir česnaką supjaustyti. Baklažanus supajustyti, pasūdyti ir palikti 15 minučių pastovėti. Po to apkepti aliejuje, sudėti svogūnus su česnaku ir dar pakepti. Suberti cukrų, likusį imbierą, lauro lapelį. Įpilti stiklinę vandens ir troškinti 5 minutes. Sudėti apkeptą žuvį su žirneliais ir dar patroškinti 5 minutes. Prieš patiekiant apibarstyti petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Aliejus:2-3 šaukštai
  • Baklažanai:2 vnt.
  • Česnakai:1 skiltelė
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Imbieras:1 šaukštelis
  • Lauro lapai:1 vnt.
  • Menkė:600 g.
  • Petražolių lapeliai:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
  • žalieji žirneliai:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?