Greitoji paieška

Menkė, troškinta piene

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvies raumenys su oda, be kaulų supjaustomi gabalėliais, apibarstomi druska, pipirais, apvoliojami miltuose ir apkepinami aliejuje iki aukso spalvos.

Žali svogūnai supjaustomi griežinėliais. Į puodą suberiama pusė svogūnų ant jų uždedami apkepti žuvies gabalėliai, užberiami likusieji svogūnai, dedama pipirų, lauro lapas, užpilama verdančiu pienu ir troškinama ant mažos ugnies 15-20 min. , kol suminkštėja žuvis ir svogūnai.

Patiekiama su virtomis bulvėmis arba biria ryžių koše, užpylus tomis pačiomis sultimis, kuriose troškinosi bei petražolių lapeliais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?