Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvies raumenys su oda, be kaulų supjaustomi gabalėliais, apibarstomi druska, pipirais, apvoliojami miltuose ir apkepinami aliejuje iki aukso spalvos.
Žali svogūnai supjaustomi griežinėliais. Į puodą suberiama pusė svogūnų ant jų uždedami apkepti žuvies gabalėliai, užberiami likusieji svogūnai, dedama pipirų, lauro lapas, užpilama verdančiu pienu ir troškinama ant mažos ugnies 15-20 min. , kol suminkštėja žuvis ir svogūnai.
Patiekiama su virtomis bulvėmis arba biria ryžių koše, užpylus tomis pačiomis sultimis, kuriose troškinosi bei petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |