Greitoji paieška

Netradicinė lydeka

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 5)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Ši lydeka ypatingai gražiai atrodo įdaryta lašiša. Šią idėja sugalvojau pati . Dabar tokią lydeką nuolat gaminu šventėms.

Gaminimas

Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su lašiniais. Į masę suberti gemalus, ar sudėti mirkytą batoną, krakmolą, miltus, įplakti 1 kiaušinį, suberti druską ir prieskonius, sudėti aliejuje pakepintą svogūną.Tuomet pasiruošti kitos žuvies filė. Paimti pailgus jūros lydekos, saidos, lašišos ar net silkės gabaliukus, patikrinti, ar nėra kaulų, apibarstyti tais pačiais prieskoniais, per vidurį lydekos gražiai išdėlioti pailgus kitos žuvies gabaliukus, ant viršaus vėl dėti faršo.

Užsiūti ir kepti apie 1 val. 200 l. temp. orkaitėje, tiek žuvį, tiek skardą pašlaksčius aliejumi. Papuošti pagal savo išmonę.

Ingredientai

  • Aliejus:70 g.
  • Batonas:2 riekelės
  • citrininiai žuvies prieskoniai:1 šaukštas
  • Druska:2 šaukšteliai
  • Kiaušiniai:1 vnt.
  • kotanyi:1 šauktas
  • Krakmolas:1 šaukštas
  • Lašinukai:150 g.
  • Lydeka:2 kg.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pienas:50 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žuvies filė:300 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

super mama
Prieš 7 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

manau reiks pasigaminti...

rena
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

atrodo gerai . reiketu paragauti ......

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?