Orkaitėje troškinta žuvis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlankstyti folijos kraštus ir kepti gerą pusvalandį. Tiekiant keptą žuvį apibarstyti krapais bei petražolėmis. Kai kepa žuvis, išvirti šviežias bulves, nukošti, pabarstyti krapais bei pavolioti svieste.

Ingredientai

  • Baltas vynas:1/2 stiklinės
  • Bulvės:2-3 vnt.
  • Citrinos:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:2 saujos
  • Krapai:žiupsnelis
  • Petražolės:1-2 šaukšteliai
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Žuvies filė:800 g. (šviežios ar šaldytos)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?