Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Raudės ispaniškai.
Raudes paruošti, nuskusti, išvalyti, nuplauti. Krapą 2-3 min. pamerkti į puodą su verdančiu vandeniu, nuvarvinti. Įdėti jį į troškintuvą, išdėlioti raudes, pasūdyti, įberti trintų baltųjų, supilti vyną, vienos ar dviejų citrinų sultis, alyvuogių aliejų. 20-30 min. įdėti į karštą orkaitę, retkarčiais įpilti vandens.
Per tą laiką paruošti padažą: gerai sutrinti ankštinį pipirą su sviestu.
Kai žuvis iškeps, supilti likusias citrinos sultis, apibarstyti smulkintomis petražolėmis, užpilti padažą.
Patiekalas tiekiamas karštas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |