Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Silkes mirkyti apie parą, keičiant vandenį, kad nebūtų sūrios.
Marinuojant silkės nelupamos, kad actas ne taip greit ištrauktų maistingąsias medžiagas. Silkių galvas nupjauti, perskrosti išilgai į dvi puses, išimti kaulus bei vidurius ir gerai išvalyti.
Garstyčias užplikyti karštu vandeniu ir ištrinti. Miltus paspirginti su sviestu, sudėti į garstyčias, įdėti druskos, cukraus ir pagal skonį acto.
Viską gerai ištrynus, ištepti silkės vidų ir suvynioti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |