Greitoji paieška

Silkė su garstyčiomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Silkes mirkyti apie parą, keičiant vandenį, kad nebūtų sūrios.

Marinuojant silkės nelupamos, kad actas ne taip greit ištrauktų maistingąsias medžiagas. Silkių galvas nupjauti, perskrosti išilgai į dvi puses, išimti kaulus bei vidurius ir gerai išvalyti.

Garstyčias užplikyti karštu vandeniu ir ištrinti. Miltus paspirginti su sviestu, sudėti į garstyčias, įdėti druskos, cukraus ir pagal skonį acto.

Viską gerai ištrynus, ištepti silkės vidų ir suvynioti.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?