Greitoji paieška

Silkė su garstyčiomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Silkes mirkyti apie parą, keičiant vandenį, kad nebūtų sūrios.

Marinuojant silkės nelupamos, kad actas ne taip greit ištrauktų maistingąsias medžiagas. Silkių galvas nupjauti, perskrosti išilgai į dvi puses, išimti kaulus bei vidurius ir gerai išvalyti.

Garstyčias užplikyti karštu vandeniu ir ištrinti. Miltus paspirginti su sviestu, sudėti į garstyčias, įdėti druskos, cukraus ir pagal skonį acto.

Viską gerai ištrynus, ištepti silkės vidų ir suvynioti.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?