Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šios silkės patiks aštresnio maisto mėgėjams.
Silkes išmirkyti, perskrosti į 2 dalis, išimti kaulus, apvolioti miltuose ir paspirginti. Tvarkingai sudėti į silkinę ir užpilti krienų padažu.
Padažas. Miltus paspirginti svieste, įdėjus krienų pašutinti, po to įpilti grietinės ir dar kartą pakaitinti. Įlašinti acto, įdėti pagal skonį cukraus ir su druska ištrintus trynius. Išmaišyti ir atšaldyti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |