Greitoji paieška

Silkės krienų padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šios silkės patiks aštresnio maisto mėgėjams.

Gaminimas

Silkes išmirkyti, perskrosti į 2 dalis, išimti kaulus, apvolioti miltuose ir paspirginti. Tvarkingai sudėti į silkinę ir užpilti krienų padažu.

Padažas. Miltus paspirginti svieste, įdėjus krienų pašutinti, po to įpilti grietinės ir dar kartą pakaitinti. Įlašinti acto, įdėti pagal skonį cukraus ir su druska ištrintus trynius. Išmaišyti ir atšaldyti.

Ingredientai

  • Actas:pagal skonį
  • Cukrus:10-15 g.
  • Grietinė:1 stiklinė
  • Kiaušinių tryniai:2-3 vnt.
  • Krienai:100 g.
  • Miltai:50 g.
  • Silkės:6 vnt.
  • Sviestas:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?