Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Švedijos receptas (Strommingsflundror)
Žuvis išskrosti, nuplauti, perpjauti per visą pilvą ir šešias išdėlioto ant sausos lentelės oda žemyn. Lygiomis dalimis sutrinti sviestą (100 g.) ir smulkintas petražoles, pasūdyti, įberti pipirų. Šį įdarą padalyti į 6 dalis.
Ant kiekvienos žuvies uždėti po gabaliuką įdaro. Kiekvieną netikrą plekšnę uždengti likusiomis silkėmis, tik šįkart oda į viršų. Rankomis gerai suploti, pavolioti džiūvėsėliuose, apkepti likusiame karštame svieste (150 g.). Tiekti su bulvių koše.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |