Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Receptas 4-ioms porcijoms. Jei silkės sūrios, jas išmirkyti mineraliniame vandenyje. išimti žuvų atšakas, filė nusausinti ir šiek tiek palaikyti vėsioje vietoje. Svogūnus supjaustyti žiedeliais. Grietinę išplakti iki purumo su druska ir cukrumi. Plakant palaipsniui supilti jogurtą. Paruoštą kremą atšaldyti. Užvirti 3 l pasūdyto vandens. Šparagines pupeles nuvalyti, supjaustyti į 3 dalis, apvirti, išgriebti ir nulieti šaltu vandeniu. Keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti kapotas petražoles, dašius bei šparagines pupeles. Šiek tiek apkepinti ir pagardinti prieskoniais. Silkes išdėlioti lėkštėse, papuošti svogūnų žiedeliais, užkrėsti kremo. Pupeles patiekti atskirai pašildytame dubenėlyje. Skanaus!
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |