Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Silkėms nulupti odą ir pamarinuoti praskiestame acte su lauro lapu ir gvazdikėliais.
Kiaušinių trynius ištrinti, įdėti grietinę, miltus ir išplakti baltymus. Viską sumaišyti.
Į paruošta tešlą padažyti silkių puseles ir kepti keptuvėj su sviestu.
Tiekti šiltas, su troškintomis ar keptomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Mielinėje tešloje kepta silkė-apsivalgymas. Tai primena kaimą pas tėvukus.O tai buvo jau senai senai....
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |