Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išmirkyta silkė perpjaunama išilgai, išimami kaulai, ir apdžiovinama.
Tryniai ištrinami su 2 šaukštais aliejaus ir grietine, suberiama dalis miltų ir gerai išsukama.
Baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą, kartu suberiant likusius miltus bei druską.
Pavoliotos tešloje silkės iškepamos įkaitintame aliejuje.
Iškepusios aušinamos ir paduodamos su salotomis arba užpilamos marinatu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |