Greitoji paieška

Troškinta įdaryta lydeka

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Lydeką išvalykite ir supjaustykite 5 cm. gabalais. Kiekvieną gabalą nulupkite, o minkštimą, išėmus kaulus, kartu su piene mirkytu batonu, sumalkite.

Sudėkite išsuktą sviestą, kiaušinių trynius, suberkite prieskonius, druską. Masę gerai išsukite.

Šiuo įdaru prikimškite žuvies odos gabalus. Juos aptepkite kiaušinių baltymu, pavoliokite miltuose ir apkepkite aliejuje.

Paskui sudėkite į puodą, pridėkite prieskoninių daržovių, pasūdykite ir troškinkite ant silpnos ugnies.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?