Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Lydeką išvalykite ir supjaustykite 5 cm. gabalais. Kiekvieną gabalą nulupkite, o minkštimą, išėmus kaulus, kartu su piene mirkytu batonu, sumalkite.
Sudėkite išsuktą sviestą, kiaušinių trynius, suberkite prieskonius, druską. Masę gerai išsukite.
Šiuo įdaru prikimškite žuvies odos gabalus. Juos aptepkite kiaušinių baltymu, pavoliokite miltuose ir apkepkite aliejuje.
Paskui sudėkite į puodą, pridėkite prieskoninių daržovių, pasūdykite ir troškinkite ant silpnos ugnies.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |