Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Keptuvė ištepama sviestu, pabarstoma tarkuotų krienų, dedami žalios žuvies gabalai ir vėl pabarstoma krienų. Taip sudedamos 2-3 eilės. Į sultinį įpilama truputis acto (3%), druskos, užpilama žuvis ir troškinama uždengtame inde vieną valandą. Atsargiai nupylus dalį sultinio, įdedami su sviestu sumaišyti miltai, išmaišoma ir užvirinama. Tada įpilama grietinės, dar kartą užvirinama, užpilama žuvis, pridedama pipirų, lauro lapelių ir dar troškinama 15-20 minučių.
Troškinta menkė paduodama su virtomis bulvėmis, apibarstoma žalumynais.
Tokiu būdu galima paruošti plekšnę, šamą, lydeką, karpį.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |