Troškinta menkė su krienais grietinėje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Keptuvė ištepama sviestu, pabarstoma tarkuotų krienų, dedami žalios žuvies gabalai ir vėl pabarstoma krienų. Taip sudedamos 2-3 eilės. Į sultinį įpilama truputis acto (3%), druskos, užpilama žuvis ir troškinama uždengtame inde vieną valandą. Atsargiai nupylus dalį sultinio, įdedami su sviestu sumaišyti miltai, išmaišoma ir užvirinama. Tada įpilama grietinės, dar kartą užvirinama, užpilama žuvis, pridedama pipirų, lauro lapelių ir dar troškinama 15-20 minučių.

Troškinta menkė paduodama su virtomis bulvėmis, apibarstoma žalumynais.

Tokiu būdu galima paruošti plekšnę, šamą, lydeką, karpį.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?