Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paruošta žuvis supjaustoma gabalais, apibarstoma druska, pipirais ir palaikoma šaltai 1-2 valandas.
Į supjaustytus svogūnų laiškus pridedama truputis smulkiai petražolių arba krapų, per ašutinį rėtį pertrinto seno pyrago ir viskas sumaišoma. Keptuvė ištepama sviestu, pabarstoma pusė svogūnų laiškų ir pyrago mišinio, ant jų sudedama žuvis ir apibarstoma likusiu mišiniu. Viskas užpilama karštu pienu arba žuvies sultiniu su grietine ir troškinama uždengus apie 1 valandą.
Patiekiant ant pusdubenio dedama žuvis, užpilama troškintais svogūnais ir apibarstoma kietai virtu kapotu kiaušiniu.
Tokiu pat būdu galima pagaminti karosą, menkę.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |