Greitoji paieška

Troškintas lynas su svogūnų laiškais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruošta žuvis supjaustoma gabalais, apibarstoma druska, pipirais ir palaikoma šaltai 1-2 valandas.

Į supjaustytus svogūnų laiškus pridedama truputis smulkiai petražolių arba krapų, per ašutinį rėtį pertrinto seno pyrago ir viskas sumaišoma. Keptuvė ištepama sviestu, pabarstoma pusė svogūnų laiškų ir pyrago mišinio, ant jų sudedama žuvis ir apibarstoma likusiu mišiniu. Viskas užpilama karštu pienu arba žuvies sultiniu su grietine ir troškinama uždengus apie 1 valandą.

Patiekiant ant pusdubenio dedama žuvis, užpilama troškintais svogūnais ir apibarstoma kietai virtu kapotu kiaušiniu.

Tokiu pat būdu galima pagaminti karosą, menkę.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:30 g.
  • Kiaušiniai:1/4 vnt.
  • lydyto sviestas:5 g.
  • Pienas:150 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pyragas:40 g.
  • Svogūnų laiškai:50 g.
  • Žalumynai:šaukštelis
  • Žuvis:150-200 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?