Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paruošti karpius, išvalyti (galvą palikti), nuplauti. Lašinius supjaustyti mažais gabaliukais, sudėti į keptuvą, pakepinti ant silpnos ugnies. Pipirnes nuvalyti, nuplauti, sudėti ant lašinių į keptuvą. Žuvis suguldyti vieną šalia kitos, pasūdyti, įpilti vandens, kad siektų žuvis. Uždengti dangčiu ir virti, kol išgaruos visas vanduo.
Žuvis sudėti ovalo formos indo viduryje, aplink išdėlioti pipirnes ir spirgučius. Tiekiama su ryžiais, virtais vietiniu būdu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |