Greitoji paieška

Troškinti karpiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruošti karpius, išvalyti (galvą palikti), nuplauti. Lašinius supjaustyti mažais gabaliukais, sudėti į keptuvą, pakepinti ant silpnos ugnies. Pipirnes nuvalyti, nuplauti, sudėti ant lašinių į keptuvą. Žuvis suguldyti vieną šalia kitos, pasūdyti, įpilti vandens, kad siektų žuvis. Uždengti dangčiu ir virti, kol išgaruos visas vanduo.

Žuvis sudėti ovalo formos indo viduryje, aplink išdėlioti pipirnes ir spirgučius. Tiekiama su ryžiais, virtais vietiniu būdu.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • karpiai:12 vnt.
  • pipirniai:truputis
  • Rūkyti lašiniai:500 g.
  • Vanduo:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?