Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prieskonių nuovire išvirti tunus. Išgriebti, ataušinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, nudirti odelę, išimti ašakas.
Į puodą supilti aliejų, sudėti nuluptus, stambiai supjaustytus svogūnus, suberti arbatinį šaukštelį šafranų, imbierą, trintus česnakus ir ankštinius pipirus, supilti actą.
Pašildyti, sudėti žuvų gabaliukus, kad jie gerai persisunktų padažu (maždaug 10 min.).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |