Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Skanūs tuno kukuliai. Tiks ir užkandžiui ir pagrindiniam valgiui.
Tunas sumaišomas su troškintais ryžiais, tarkuotu sūriu, tryniu, druska ir prieskoniais.
Iš tos masės suvoliojamas volelis, supjaustomas gabaliukais (kukuliais), jie pavoliojami kiaušinyje su pienu (galime ir vien kiaušinio baltyme), džiūvėsėliuose ir kepami.
Tiekiami karšti, kaip užkandis, su mėgiamu padažu ir džiūvėsėliais. Galima tiekti ir kaip pagrindinį patiekalą su bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |