Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusausinti. Įtrinti druska, baltaisiais pipirais ir palikti 20min. pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Kiaušinį išplakti šakute ir jame pavolioti žuvis, o paskui apvolioti migdolų drožlėse. Formą, kurioje keps, ištepti aliejumi ir sudėti į ją žuvis. Kepti ne aukštesnės kaip 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kartais pažiūrėti ar žuvis neprikepė prie dugno. Patiekti su bulvėmis ir žalių daržovių salotomis ar tiesiog agurkų salotomis su grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |