Greitoji paieška

Upėtakis su raugintais kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Filė supjaustykite į aštuonias dalis ir apšlakstykite citrinos sultimis. Raugintus kopūstus smulkiai supjaustykite. Tada sumeskite uogas, supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų ir cukraus. Visus produktus sumaišykite ir troškinkite puode pagal nurodymus virti. Žuvį pagardinkite. Sumaišykite su raugintais kopūstais. Įpilkite 100 g žuvies sultinio ir kepkite uždengė orkaitėje 12 minučių. Plaktą grietinėlę pašildykite, kad suskystėtų. Supilkite likusią žuvų sultinio dalį ir palaukite, kol mėsa sutirštės. Sudėkite garstyčias, įberkite druskos, pipirų ir truputį cukraus pagal skonį. Žuvų ir raugintus kopūstus patiekite su padažu.

Ingredientai

  • Baltas vynas:2 šaukštai
  • Citrinų sultys:1/2 l
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Garstyčios:2-3 šaukšteliai
  • Grietinėlė:125 ml (plakta)
  • Kadagio uogos:žiupsnelis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Rauginti kopūstai:500 g.
  • Upėtakių filė:2 vnt.
  • žuvies sultinys:1 puodelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?