Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Filė supjaustykite į aštuonias dalis ir apšlakstykite citrinos sultimis. Raugintus kopūstus smulkiai supjaustykite. Tada sumeskite uogas, supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų ir cukraus. Visus produktus sumaišykite ir troškinkite puode pagal nurodymus virti. Žuvį pagardinkite. Sumaišykite su raugintais kopūstais. Įpilkite 100 g žuvies sultinio ir kepkite uždengė orkaitėje 12 minučių. Plaktą grietinėlę pašildykite, kad suskystėtų. Supilkite likusią žuvų sultinio dalį ir palaukite, kol mėsa sutirštės. Sudėkite garstyčias, įberkite druskos, pipirų ir truputį cukraus pagal skonį. Žuvų ir raugintus kopūstus patiekite su padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |