Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Grybus išmirkykite, išvirkite, atvėsinkite ir supjaustykite šiaudeliais. Bulves su lupenomis pusiau išvirkite. Menkę išvalykite, išimkite kaulus ir supjaustykite gabaliukais, apvoliokite miltuose ir apkepkite riebaluose.
Į negilų indą sudėkite riebalus, įkaitinkite, sudėkite skiltelėmis supjaustytas bulves, apkeptą žuvį, pakepintus svogūnus, grybus, pabarstykite druska, pipirais, užpilkite grietine, sumaišyta su grybų sultiniu, ir pastatykite kepti į orkaitę.
Iškepusią žuvį pabarstykite krapais arba petražolėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |