Greitoji paieška

Virta žuvis pomidorų padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išėmus kaulus, žuvis supjaustoma mažais gabaliukais ir užpilama padažu, pagamintu iš pomidorų tyrės, aliejaus bei tarkuotų krienų.

Obuoliai nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais griežinėliais, kurie pamerkiami į parūgštintą vandenį, kad nepajuostų.

Pusdubenis išklojamas salotų lapais, ant jų sudedama žuvis ir papuošiama obuolių griežinėliais.

Ingredientai

  • Aliejus:2 šaukštai
  • Krienai:100 g.
  • Obuoliai:3 vnt.
  • Pomidorų tyrė:3 šaukštai
  • Salotų lapai:sauja
  • žuvis (virta):400 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?