Greitoji paieška

Virta žuvis su razinomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvį nuvalome, nuplauname, supjaustome gabalais ir išverdame su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Iš recepte nurodytų produktų išverdame padažą. Miltus pakepiname svieste, atskiedžiame sultiniu, kuriame virė žuvis, ir supilame į padažą. Išvirtus žuvies gabalus sudedame į padažą ir 10 minučių kepame karštoje orkaitėje.

Ingredientai

  • Baltas vynas:1 stiklinė
  • Citrinų sultys:2 šaukštai
  • Cukrus:2 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Gvazdikėliai:keli
  • Laurų lapai:keli
  • Maltas cinamonas:pagal skonį
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštas
  • Prieskoninės daržovės:(morkos, salierai, petražolės, svogūnai, porai)
  • Razinos:150 g.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Žuvis:1,5 kg. (karpis ar lydeka)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?