Greitoji paieška

Virtas sterkas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvis išdarinėjama ir išplaunama. Prieskoninės daržovės supjaustomos griežinėliais, ant jų uždedama žuvis, užpilama vandeniu, kad semtų, ir užverdama. Paskui pasūdoma, įpilama acto, įdedamas lauro lapas ir verdama ant mažos ugnies, kol žuvis suminkštėja.

Žuvis išgriebiama, aplaistoma šaukšteliu sultinio, į kurį įpilama dar truputis acto. Tada žuvį aplaistome sviestu ir apibarstome petražolių lapeliais.

Patiekiama su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Actas:pagal skonį
  • Bulvės:750 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Morka:1 vnt.
  • Petražolės:2 vnt.
  • Salieras:1 vnt.
  • Sterkas:1 kg.
  • Sviestas:3 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

vytas
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?