Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Žuvis išdarinėjama ir išplaunama. Prieskoninės daržovės supjaustomos griežinėliais, ant jų uždedama žuvis, užpilama vandeniu, kad semtų, ir užverdama. Paskui pasūdoma, įpilama acto, įdedamas lauro lapas ir verdama ant mažos ugnies, kol žuvis suminkštėja.
Žuvis išgriebiama, aplaistoma šaukšteliu sultinio, į kurį įpilama dar truputis acto. Tada žuvį aplaistome sviestu ir apibarstome petražolių lapeliais.
Patiekiama su virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |