Greitoji paieška

Virtas ungurys su padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ungurį supjaustykite gabalais.

Pasūdytame vandenyje pavirkite prieskonines daržoves su prieskoniais, įdėkite žuvies gabalus ir ant silpnos ugnies virkite apie 20 min.

Padažas: svieste pakepinkite miltus, įpilkite žuvies sultinio ir virkite, kol sutirštės.

Nukėlę nuo ugnies, įberkite smulkintų petražolių ir krapų, išspauskite citrinos sulčių, įberkite žiupsnelį cukraus, pipirų.

Ingredientai

  • Čiobreliai :truputis
  • Citrina:1 vnt.
  • Cukrus:žiupsnelis
  • Druska:pagal skonį
  • Gvazdikėlis:1 vnt.
  • Krapai:truputis
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Miltai:3 šaukštai
  • petražolė:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Salieras:1 vnt.
  • Sultinys:truputis
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Ungurys:1 kg.
  • Vanduo:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?