Greitoji paieška

Virtas ungurys su padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ungurį supjaustykite gabalais.

Pasūdytame vandenyje pavirkite prieskonines daržoves su prieskoniais, įdėkite žuvies gabalus ir ant silpnos ugnies virkite apie 20 min.

Padažas: svieste pakepinkite miltus, įpilkite žuvies sultinio ir virkite, kol sutirštės.

Nukėlę nuo ugnies, įberkite smulkintų petražolių ir krapų, išspauskite citrinos sulčių, įberkite žiupsnelį cukraus, pipirų.

Ingredientai

  • Čiobreliai :truputis
  • Citrina:1 vnt.
  • Cukrus:žiupsnelis
  • Druska:pagal skonį
  • Gvazdikėlis:1 vnt.
  • Krapai:truputis
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Miltai:3 šaukštai
  • petražolė:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Salieras:1 vnt.
  • Sultinys:truputis
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Ungurys:1 kg.
  • Vanduo:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?