Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ungurį supjaustykite gabalais.
Pasūdytame vandenyje pavirkite prieskonines daržoves su prieskoniais, įdėkite žuvies gabalus ir ant silpnos ugnies virkite apie 20 min.
Padažas: svieste pakepinkite miltus, įpilkite žuvies sultinio ir virkite, kol sutirštės.
Nukėlę nuo ugnies, įberkite smulkintų petražolių ir krapų, išspauskite citrinos sulčių, įberkite žiupsnelį cukraus, pipirų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |