Greitoji paieška

Virti žuvies kukuliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
9 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šiems kukuliams tinka ir smulki žuvis.

Žuvį gerai išvalyti, pašalinti kaulus ir odą. Kad būtų lengviau atskirti raumenis nuo kaulų, žuvį galima įmesti į labai šaltą vandenį. Žuvies mėsą reikia sumalti kartu su piene mirkyta batono riekute ir svieste kepintai svogūnais. Sumalus sudėti kiaušinius, pipirus ir druską.

Viską sudėjus gerai išminkius, daryti kiek didesnius kukulaičius, dėti pasūdytą, verdantį vandenį ir virti.

Išvirtus išgriebti, apipilti pomidoru padažu ir tiekti šiltus.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

inga
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Kiek laiko virti?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?