Žuvienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Apelsinus ir citriną išspausti. Žuvis nuskusti (raudes arba doradas), išvalyti, pamirkyti sultyse.

Sugrūsti česnakus, porus ir pipirus, gautą masę sukrėsti ant žuvų. Viską sudėti į puodą, įpilti vandens, kad apsemtų. Virti maždaug 20 min.

Morkas ir ropes nulupti, supjaustyti gabaliukais, pakepinti su 30 g. sviesto. Tada sudėti išgliaudytas šparagines pupeles ir gabaliukais supjaustytus pomidorus, viską sukrėsti į puodą su žuvimis. Tada sudėti nuskustas bulves, pasūdyti ir 20 min. virti ant vidutinės ugnies, kol daržovės suvirs.

Pusę bulvių išgriebti, sugrūsti; bulvių košę sudėti atgal į puodą drauge su griežinėliais supjaustytais ir pakepintais likusiame svieste svogūnais.

Tiekti karštą.

Ingredientai

  • Actas:15 g.
  • Apelsinai:2 vnt.
  • Bulvės:350 g.
  • Česnakai:5 g.
  • Citrina:1 vnt.
  • Druska:truputis
  • Morkos:60 g.
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorai:450 g.
  • Porai:50 g.
  • ropės:60 g.
  • Šparaginės pupelės:60 g.
  • Sviestas:50 g.
  • Svogūnai:50 g.
  • Žuvis:700 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?