Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Apelsinus ir citriną išspausti. Žuvis nuskusti (raudes arba doradas), išvalyti, pamirkyti sultyse.
Sugrūsti česnakus, porus ir pipirus, gautą masę sukrėsti ant žuvų. Viską sudėti į puodą, įpilti vandens, kad apsemtų. Virti maždaug 20 min.
Morkas ir ropes nulupti, supjaustyti gabaliukais, pakepinti su 30 g. sviesto. Tada sudėti išgliaudytas šparagines pupeles ir gabaliukais supjaustytus pomidorus, viską sukrėsti į puodą su žuvimis. Tada sudėti nuskustas bulves, pasūdyti ir 20 min. virti ant vidutinės ugnies, kol daržovės suvirs.
Pusę bulvių išgriebti, sugrūsti; bulvių košę sudėti atgal į puodą drauge su griežinėliais supjaustytais ir pakepintais likusiame svieste svogūnais.
Tiekti karštą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |