Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvis išdarinėjama be odos ir kaulų, permalama per mėsinę mašinėlę, pridedame piene arba vandenyje mirkyto seno pyrago, druskos, pipirų ir dar kartą permalama.
Kimšiniui virti švieži arba džiovinti grybai smulkiai sukapojami, pridedama kietai virto kapoto kiaušinio, pakepintų svogūnų, džiūvėsėlių (10 g.), petražolių lapelių, pipirų ir išmaišoma.
Iš maltos žuvies masės daromi paplotėliai, į vidurį pridedama kimšinio ir daromi gaminiai banano formos. Jie suvilgomi kiaušinyje, apvoliojami likusiuose džiūvėsėliuose ir kepami augaliniuose riebaluose 3-4 min. Paskui pastatomi į orkaitę 4-5 minutėmis.
Bananai patiekiami su žaliaisiais žirneliais arba keptomis bulvėmis ir pomidorų padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |