Greitoji paieška

Žuvies filė su padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Japoniškas žuvies filė su padažu receptas (tempura).

Gaminimas

Žuvies (ešerio, pūgžlio, jūros plekšnės ar kt.) filė supjaustoma piršto storio juostelėmis. Iš ryžių ir kvietinių miltų paruošiama tiršta tešla. Į ją supilamas baltymas, įpilama 1/2 šaukštelio vyno ir truputį vandens (baltymas prieš tai sumaišomas su vandeniu ir 3 dienas palaikomas šaltoje vietoje). Svogūnai supjaustomi griežinėliais, pipirai - juostelėmis, salierai - mažais kubeliais. Žuvis ir kiti produktai suvilgomi tešloje ir iškepami keptuvėje.

Padažas: marinuotas imbieras smulkiai sukapojamas ir išverdamas truputyje vandens. Įpilama likęs vynas, įdedama sojų padažo arba prieskoninių žalumynų. Padažas nuo ugnies nukeliamas, atšaldomas, sumaišomas su burokine tarka sutarkuotais ridikais ir išdalijamas porcijomis į nedidelius dubenis. Jame suvilgoma kepta žuvis ir daržovės. Taip pat labai tinka prie šio patiekalo brokoliai :).

Ingredientai

  • baltymai:3 vnt.
  • Desertinis vynas:4 šaukštai
  • Imbieras:truputis
  • Kvietiniai miltai:3 šaukštai
  • ridikas:1 vnt.
  • Ryžių miltai:1 šaukštas
  • saldūs ankštiniai pipirai:2-3 vnt.
  • Salieras:1 vnt.
  • Sojų padažas:3 šaukštai
  • Svogūnai:1-2 vnt.
  • Vanduo:3/4 stiklinės
  • Žuvies filė:500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?