Žuvies filė su padažu
Aprašymas
Japoniškas žuvies filė su padažu receptas (tempura).
Gaminimas
Žuvies (ešerio, pūgžlio, jūros plekšnės ar kt.) filė supjaustoma piršto storio juostelėmis. Iš ryžių ir kvietinių miltų paruošiama tiršta tešla. Į ją supilamas baltymas, įpilama 1/2 šaukštelio vyno ir truputį vandens (baltymas prieš tai sumaišomas su vandeniu ir 3 dienas palaikomas šaltoje vietoje). Svogūnai supjaustomi griežinėliais, pipirai - juostelėmis, salierai - mažais kubeliais. Žuvis ir kiti produktai suvilgomi tešloje ir iškepami keptuvėje.
Padažas: marinuotas imbieras smulkiai sukapojamas ir išverdamas truputyje vandens. Įpilama likęs vynas, įdedama sojų padažo arba prieskoninių žalumynų. Padažas nuo ugnies nukeliamas, atšaldomas, sumaišomas su burokine tarka sutarkuotais ridikais ir išdalijamas porcijomis į nedidelius dubenis. Jame suvilgoma kepta žuvis ir daržovės. Taip pat labai tinka prie šio patiekalo brokoliai :).
Ingredientai
Receptas #6683

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |