Greitoji paieška

Žuvies ir ryžių užkepėlė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Supjaustyti žuvį gabalėliais ir pagardinti prieskoniais, sudėti į troškintuvę, ant viršaus sudėti supjaustytus svogūnus, sutarkuotas morkas, supjaustytus pievagrybius, kelis gabalėlius sviesto, užpilti vandeniu ir patroškinti apie pusvalandį. Tuomet įdėti nuluptus ir supjaustytus pomidorus, įdėti grietinę ir ant viršaus supilti ryžius (paskirstyti kad išvirę jie padengtų visą paviršių), ant ryžių pabarstyti prieskonių ryžiams ir uždengus ryžius virti kol ryžiai išvirs. Tuomet užtarkuoti fermentinio sūrio ir dar uždengus pakaitinti kol sūris išsilydys.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Fermentinis sūris:200 g.
  • Grietinė:2-3 šaukštai
  • Morkos:1 vnt. (didesnė)
  • Pievagrybiai:100 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:2 vnt. (didesni)
  • Ryžiai:250 g.
  • Sviestas:100 g.
  • Svogūnai:1 vnt. (didelis)
  • žuvies prieskoniai:pagal skonį
  • Žuvis:300-500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?