Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Žuvies karis
Aprašymas
Lengvas, kreminis baltos žuvies karis puikiai tinka su ryžiais.
Gaminimas
Baltos žuvies filė gabaliukus iš abiejų pusių įtrinkite druska bei pipirais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite pjaustytą česnaką. Kepkite, kol česnakas pageltonuos. Tada jį išimkite iš keptuvės.
Aliejuje, kuriame kepė česnakas, 5 min. pakepkite pjaustytą svogūną. Pabarstykite kariu bei šiek tiek česnako prieskonių bei pakepkite 1 min. Supilkite 200 ml. verdančio vandens ir sudėkite pomidorų padažą. Paskui sudėkite lauro lapą ir suberkite cukrų. Ant mažos ugnies virkite 15 min.
Po 15 min. sudėkite žuvie filė gabaliukus ir troškinkite 8-10 min.
Šaukštu išimkite žuvies filė gabaliukus ir įdėkite porą šaukštų grietinės bei pagal skonį įberkite druskos, pipirų ar kitų prieskonių.
Padažą pilkite ant žuvies gabalėlių.
Tiekite su ryžiais.
Ingredientai
Receptas #8124

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |