Greitoji paieška

Žuvies karis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
14 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Lengvas, kreminis baltos žuvies karis puikiai tinka su ryžiais.

Gaminimas

Baltos žuvies filė gabaliukus iš abiejų pusių įtrinkite druska bei pipirais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite pjaustytą česnaką. Kepkite, kol česnakas pageltonuos. Tada jį išimkite iš keptuvės.

Aliejuje, kuriame kepė česnakas, 5 min. pakepkite pjaustytą svogūną. Pabarstykite kariu bei šiek tiek česnako prieskonių bei pakepkite 1 min. Supilkite 200 ml. verdančio vandens ir sudėkite pomidorų padažą. Paskui sudėkite lauro lapą ir suberkite cukrų. Ant mažos ugnies virkite 15 min.

Po 15 min. sudėkite žuvie filė gabaliukus ir troškinkite 8-10 min.

Šaukštu išimkite žuvies filė gabaliukus ir įdėkite porą šaukštų grietinės bei pagal skonį įberkite druskos, pipirų ar kitų prieskonių.

Padažą pilkite ant žuvies gabalėlių.

Tiekite su ryžiais.

Ingredientai

  • Aliejus:1 šaukštas
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Cukrus:1/2 šaukštelio
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Karis:2 šaukšteliai
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorų padažas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žuvies filė:600 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?