Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvies filė be odos kartu su išmirkytu batonu, pakepintais svogūnais 2 kartus permalkite mėsmale.
Į sumaltą žuvį pridėkite druskos, pipirų, kiaušinį ir gerai išmaišykite. Iš paruoštos tešlos formuokite kotletus, juos apvoliokite džiūvėsiuose ir kepkite karštuose riebaluose.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
paprasta ir skanu.gal tik kiausinio reiktu isvengt(cholesterolio kiekis l.didelis),svogunus labai smulkiai supjauscius galima nekepinti(maziau riebalu bus),druskos nereikia ,dziuveseliuose apvolioti nereikia,pakepinti l.trumpai su minimum alyvuogiu aliejumi ir gaminima testi garinant su darzovemis.
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |