Greitoji paieška

Žuvies kukuliai grietinės padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvis išdarinėjama, nuimama oda ir atskiriami raumenys nuo kaulų. Batonas išmirkomas piene. Svogūnas supjaustomas ir pakepinamas riebaluose. Žuvies raumuo, išmirkytas pyragas ir svogūnas sumalami mašinėle 2 kartus, pasūdoma, įberiama pipirų, įmušamas kiaušinis ir išminkoma.

Daromi kaštono dydžio kukuliai, kurie apvoliojami miltuose, truputį suplojami, apkepinami riebaluose, paskui sudedami į puodą viena eile, užpilami 1/4 l. karšto vandens ir uždengus troškinami apie 20 min. , kol vanduo beveik išgaruoja, saugant, kad nepridegtų. Tada užpilama grietinės padažo, pakaitinama iki užvirimo, pridedama supjaustytų krapų ir patiekiama su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Batonas:1 riekė
  • Bulvės:750 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinės padažas:truputis
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Krapai:2 šaukštai
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pienas:0,5 stiklinės
  • Pipirai:pagal skonį
  • Riebalai:3 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žuvis:800 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?