Greitoji paieška

Žuvies kukuliai grietinės padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvis išdarinėjama, nuimama oda ir atskiriami raumenys nuo kaulų. Batonas išmirkomas piene. Svogūnas supjaustomas ir pakepinamas riebaluose. Žuvies raumuo, išmirkytas pyragas ir svogūnas sumalami mašinėle 2 kartus, pasūdoma, įberiama pipirų, įmušamas kiaušinis ir išminkoma.

Daromi kaštono dydžio kukuliai, kurie apvoliojami miltuose, truputį suplojami, apkepinami riebaluose, paskui sudedami į puodą viena eile, užpilami 1/4 l. karšto vandens ir uždengus troškinami apie 20 min. , kol vanduo beveik išgaruoja, saugant, kad nepridegtų. Tada užpilama grietinės padažo, pakaitinama iki užvirimo, pridedama supjaustytų krapų ir patiekiama su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Batonas:1 riekė
  • Bulvės:750 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinės padažas:truputis
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Krapai:2 šaukštai
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pienas:0,5 stiklinės
  • Pipirai:pagal skonį
  • Riebalai:3 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žuvis:800 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?