Greitoji paieška

Žuvies pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Žuvies ir tarkuotų bulvių apkepas.

Gaminimas

Bulves virkite pasūdytame vandenyje iki kol suminkštės, nepervirkite, nes apvirtas bulves reikia sutarkuoti.

Šaldytą žuvies filė sudėkite į keptuvę ir užpilkite pienu. Nuo užvirimo virkite 5 min. Išimkite žuvį iš keptuvės.

Pusė sviesto išlydykite keptuvėje, sudėkite smulkintą porą ir kepkite 5-6 min. Tada suberkite miltus ir dar 1 min. pakepkite. Keptuvę nuimkite nuo ugnies, supilkite pieną, kuriame virė žuvis, vėl užstatykite virti. Kai užvirs 2 min. pavirkite ir galiausiai sudėkite garstyčias bei smulkintas petražoles.

Žuvies filė gabaliukus pamirkykite padaže, tada juos sudėkite į karščiui atsparų kepimo indą. Ant viršaus sudėkite tarkuotas bulves, išmaišytas su likusiu lydytu sviestu. Pagal skonį pabarstykite prieskoniais.

Kepkite orkaitėje apie 10-20 min., kol bulvės gražiai apskrus ir galutinai iškeps.

Ingredientai

  • Bulvės:300 g.
  • Garstyčios:2 šaukšteliai
  • Miltai:25 g.
  • Petražolės:2 šaukštai
  • Pienas:300 ml.
  • poras:1 vnt.
  • Sviestas:50 g.
  • Žuvies filė:250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?