Greitoji paieška

Žuvies pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Žuvies ir tarkuotų bulvių apkepas.

Gaminimas

Bulves virkite pasūdytame vandenyje iki kol suminkštės, nepervirkite, nes apvirtas bulves reikia sutarkuoti.

Šaldytą žuvies filė sudėkite į keptuvę ir užpilkite pienu. Nuo užvirimo virkite 5 min. Išimkite žuvį iš keptuvės.

Pusė sviesto išlydykite keptuvėje, sudėkite smulkintą porą ir kepkite 5-6 min. Tada suberkite miltus ir dar 1 min. pakepkite. Keptuvę nuimkite nuo ugnies, supilkite pieną, kuriame virė žuvis, vėl užstatykite virti. Kai užvirs 2 min. pavirkite ir galiausiai sudėkite garstyčias bei smulkintas petražoles.

Žuvies filė gabaliukus pamirkykite padaže, tada juos sudėkite į karščiui atsparų kepimo indą. Ant viršaus sudėkite tarkuotas bulves, išmaišytas su likusiu lydytu sviestu. Pagal skonį pabarstykite prieskoniais.

Kepkite orkaitėje apie 10-20 min., kol bulvės gražiai apskrus ir galutinai iškeps.

Ingredientai

  • Bulvės:300 g.
  • Garstyčios:2 šaukšteliai
  • Miltai:25 g.
  • Petražolės:2 šaukštai
  • Pienas:300 ml.
  • poras:1 vnt.
  • Sviestas:50 g.
  • Žuvies filė:250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?