Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Žuvies pyragas
Aprašymas
Žuvies ir tarkuotų bulvių apkepas.
Gaminimas
Bulves virkite pasūdytame vandenyje iki kol suminkštės, nepervirkite, nes apvirtas bulves reikia sutarkuoti.
Šaldytą žuvies filė sudėkite į keptuvę ir užpilkite pienu. Nuo užvirimo virkite 5 min. Išimkite žuvį iš keptuvės.
Pusė sviesto išlydykite keptuvėje, sudėkite smulkintą porą ir kepkite 5-6 min. Tada suberkite miltus ir dar 1 min. pakepkite. Keptuvę nuimkite nuo ugnies, supilkite pieną, kuriame virė žuvis, vėl užstatykite virti. Kai užvirs 2 min. pavirkite ir galiausiai sudėkite garstyčias bei smulkintas petražoles.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite padaže, tada juos sudėkite į karščiui atsparų kepimo indą. Ant viršaus sudėkite tarkuotas bulves, išmaišytas su likusiu lydytu sviestu. Pagal skonį pabarstykite prieskoniais.
Kepkite orkaitėje apie 10-20 min., kol bulvės gražiai apskrus ir galutinai iškeps.
Ingredientai
Receptas #8225

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |