Greitoji paieška

Žuvies šaltiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvis išverdama su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Išėmus kaulus, ji dedama į pusdubenį ir užpilama perkoštu sultiniu (prieš užpilant į jį įpilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina, truputis citrinos sulčių).

Šaltiena papuošiama citrinos griežinėliais.

Ingredientai

  • Citrina:1 vnt.
  • Druska:truputis
  • Kvapieji pipirai:3 vnt.
  • Lauro lapeliai:2 vnt.
  • lydeka arba sterkas:1 kg.
  • Prieskoniai:truputis
  • Prieskoninės daržovės:200 g.
  • Vanduo:1,5 l.
  • Želatina:3-5 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?