Greitoji paieška

Žuvies sultinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvies liekanos - galvos, oda, pelekai, kaulai - gerai išplaunamos, iš galvų išimamos žiaunos, užpilama šaltu vandeniu. Įdedama svogūno, petražolių, druskos ir verdama 50 - 60 min. , nugraibant putas.

Išvirtas sultinys perkošiamas.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • petražolė:1 vnt.
  • Salieras:1/2 vnt.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Vanduo:1 3/4 l.
  • Žuvis:600 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?