Greitoji paieška

Žuvies troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Įkaitinę alyvuogių aliejų, suberkite smulkintus svogūnus bei česnaką. Kepkite apie 4 min. Sudėkite smulkintas petražoles ir dar pakepkite apie 2 min.

Supilkite pomidorų padažą, sultinį, sausą baltą vyną, pjaustytą gabalėliais žuvies filė (naudokite savo mėgstamą žuvį: jūros ešerys, menkė ir pan.). Virkite, kol žuvis taps minkšta (ne daugiau kaip 10 min.).

Pagal skonį įberkite prieskonių.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:6 šaukštai
  • Baltas vynas:2/3 stiklinės
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Čiobreliai :pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Petražolės:2/3 stiklinės
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:2 vnt.
  • Pomidorų padažas:2 šaukštai
  • Raudonėliai:pagal skonį
  • Svogūnai:1 stiklinė
  • Žuvies filė:700 g.
  • žuvies sultinys:2 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?