Greitoji paieška

Žuvies troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Įkaitinę alyvuogių aliejų, suberkite smulkintus svogūnus bei česnaką. Kepkite apie 4 min. Sudėkite smulkintas petražoles ir dar pakepkite apie 2 min.

Supilkite pomidorų padažą, sultinį, sausą baltą vyną, pjaustytą gabalėliais žuvies filė (naudokite savo mėgstamą žuvį: jūros ešerys, menkė ir pan.). Virkite, kol žuvis taps minkšta (ne daugiau kaip 10 min.).

Pagal skonį įberkite prieskonių.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:6 šaukštai
  • Baltas vynas:2/3 stiklinės
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Čiobreliai :pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Petražolės:2/3 stiklinės
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:2 vnt.
  • Pomidorų padažas:2 šaukštai
  • Raudonėliai:pagal skonį
  • Svogūnai:1 stiklinė
  • Žuvies filė:700 g.
  • žuvies sultinys:2 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?