Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įkaitinę alyvuogių aliejų, suberkite smulkintus svogūnus bei česnaką. Kepkite apie 4 min. Sudėkite smulkintas petražoles ir dar pakepkite apie 2 min.
Supilkite pomidorų padažą, sultinį, sausą baltą vyną, pjaustytą gabalėliais žuvies filė (naudokite savo mėgstamą žuvį: jūros ešerys, menkė ir pan.). Virkite, kol žuvis taps minkšta (ne daugiau kaip 10 min.).
Pagal skonį įberkite prieskonių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |