Greitoji paieška

Žuvies troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 1)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Žuvies troškinys su pomidorais, baltuoju vynu bei petražolėmis.

Gaminimas

Paruoštą mėgstamą žuvį supjaustykite gabalais ir sudėkite į gilesnę keptuvę arba puodą. Ant žuvies supilkite vyno butelį ir užvirkite.

Bent vieną kartą apverskite žuvį.

Kai žuvis pradės po truputį byrėti (maždaug po 4 min.), kiaurasamčiu išimkite žuvies gabalus ir sudėkite į indą.

Atskiroje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite supjaustytą svogūną. Tada sudėkite konservuotus pomidorus, šviežias susmulkintas petražoles bei apkeptus svogūnus į vyną.

Virkite apie 10 min., kad išgaruotų alkoholis. Sudėkite žuvies gabalus ir dar šiek tiek pakaitinkite.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:1 šaukštas
  • Baltasis vynas:750 ml.
  • Druska:pagal skonį
  • Konservuoti pomidorai:400 g.
  • Petražolės:3 šaukštai
  • Pipirai:pagal skonį
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žuvis:450 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

yniMxbbQs
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

to kvanksht:Dėkui už įspėjimą. Kaip tyčia aš ne iš tų, kurie grietai maišo ;)to Anonymous:Įdėsiu paįvairinimui dar vieną kitą sriubą iš "Valgių enciklopedijos" ;)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?