Greitoji paieška

Žuvies troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 1)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Žuvies troškinys su pomidorais, baltuoju vynu bei petražolėmis.

Gaminimas

Paruoštą mėgstamą žuvį supjaustykite gabalais ir sudėkite į gilesnę keptuvę arba puodą. Ant žuvies supilkite vyno butelį ir užvirkite.

Bent vieną kartą apverskite žuvį.

Kai žuvis pradės po truputį byrėti (maždaug po 4 min.), kiaurasamčiu išimkite žuvies gabalus ir sudėkite į indą.

Atskiroje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite supjaustytą svogūną. Tada sudėkite konservuotus pomidorus, šviežias susmulkintas petražoles bei apkeptus svogūnus į vyną.

Virkite apie 10 min., kad išgaruotų alkoholis. Sudėkite žuvies gabalus ir dar šiek tiek pakaitinkite.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:1 šaukštas
  • Baltasis vynas:750 ml.
  • Druska:pagal skonį
  • Konservuoti pomidorai:400 g.
  • Petražolės:3 šaukštai
  • Pipirai:pagal skonį
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žuvis:450 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

yniMxbbQs
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

to kvanksht:Dėkui už įspėjimą. Kaip tyčia aš ne iš tų, kurie grietai maišo ;)to Anonymous:Įdėsiu paįvairinimui dar vieną kitą sriubą iš "Valgių enciklopedijos" ;)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?