Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Žuvies troškinys
Aprašymas
Žuvies troškinys su pomidorais, baltuoju vynu bei petražolėmis.
Gaminimas
Paruoštą mėgstamą žuvį supjaustykite gabalais ir sudėkite į gilesnę keptuvę arba puodą. Ant žuvies supilkite vyno butelį ir užvirkite.
Bent vieną kartą apverskite žuvį.
Kai žuvis pradės po truputį byrėti (maždaug po 4 min.), kiaurasamčiu išimkite žuvies gabalus ir sudėkite į indą.
Atskiroje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite supjaustytą svogūną. Tada sudėkite konservuotus pomidorus, šviežias susmulkintas petražoles bei apkeptus svogūnus į vyną.
Virkite apie 10 min., kad išgaruotų alkoholis. Sudėkite žuvies gabalus ir dar šiek tiek pakaitinkite.
Ingredientai
Receptas #8153

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
to kvanksht:Dėkui už įspėjimą. Kaip tyčia aš ne iš tų, kurie grietai maišo ;)to Anonymous:Įdėsiu paįvairinimui dar vieną kitą sriubą iš "Valgių enciklopedijos" ;)
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |