Greitoji paieška

Žuvis, troškinta su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvį išdarinėkite, nulupkite ir pjaustykite gabalėliais. Troškinimo indą ištepkite sviestu, į jį sluoksniuokite žuvį ir apkeptus grybus. Sluoksnius barstykite druska ir pipirais, viršuje išdėliokite sviesto gabalėlius, viską užpilkite vynu ir sultiniu, virtu iš žuvies odos ir kaulų. Troškinkite 20-30 minučių, tada žuvį ir grybus perdėkite į gilų dubenį. Troškinimo skystį maišykite su grietine ir užvirkite, tada pilkite su citrinų rūgštimi išplaktus trynius. Apliekite juo žuvį, barstykite petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Baltas vynas:200 g.
  • Baravykai:240 g.
  • Citrinų rūgštis:4 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:160 g.
  • Kiaušinių tryniai:2 vnt.
  • Petražolių lapeliai:1-2 šaukštai
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sviestas:80 g.
  • žuvies sultinys:400 g.
  • Žuvis:800 g. (skumbrės, tunas arba menkės)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?