Žuvis drebučiuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
12 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Tinka šviežia lydeka, karpis ar kita neriebi žuvis. Išskrosta žuvis su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais verdama ant mažos ugnies 40 min.

Išvirusi ji dedama į pusdubenį, atsargiai išimami kaulai, išdėliojama gražesnės virtos daržovės, citrinos griežinėliai.

Perkoštas sultinys dar kartą užvirinamas, paskaninamas druska, cukrumi, supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Pradėjusiu stingti sultiniu užpilama paruošta žuvis ir atšaldoma.

Taip pat labai tinka žuvį papuošti petražolės lapeliais.

Ingredientai

  • Citrina:1 vnt.
  • Cukrus:truputis
  • Druska:truputis
  • Lauro lapeliai:2 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Prieskoninės daržovės:200 g.
  • Sultinys:3 stiklinės
  • Vanduo:1,5 l.
  • Želatina:10 g.
  • Žuvis:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Diana
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Manau,kad turėtų būti skanu.Tikrai tiks kūčioms.Ačiū už receptą.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?