Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Tinka šviežia lydeka, karpis ar kita neriebi žuvis. Išskrosta žuvis su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais verdama ant mažos ugnies 40 min.
Išvirusi ji dedama į pusdubenį, atsargiai išimami kaulai, išdėliojama gražesnės virtos daržovės, citrinos griežinėliai.
Perkoštas sultinys dar kartą užvirinamas, paskaninamas druska, cukrumi, supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Pradėjusiu stingti sultiniu užpilama paruošta žuvis ir atšaldoma.
Taip pat labai tinka žuvį papuošti petražolės lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |