Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalytą žuvies file dėkite į ugniai atsparų indą arba formą, kiek pasūdykite ir 10 - 15 minučių kepkite orkaitėje.
Padažui kapotus grybus patroškinkite svieste, įberkite miltų, įpilkite sultinio ir grietinės. Padažas turi būti tirštas. Pravėsusį padažą pagardinkite žaliu kiaušiniu ir užpilkite ant keptos file. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir vėl kepkite orkaitėje, kol valgis apsitrauks rusva plutele, ir tuojau patiekite.
Valgykite su virtomis bulvėmis arba ryžiais ir daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |