Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kinietiškas žuvies saldžiarūgščiame cukraus padaže receptas.
Žuvis (gėlavandenė) nuvaloma, nuplaunama ir nesupjausčius iš abiejų pusių apkepinama aliejuje, kol apsitraukia gruzdžia pluta.
Nedidelėje švarioje keptuvėje padeginamas cukrus. Į puodą įpilama truputis acto, įberiama druskos, sudedami prieskoniniai žalumynai, supilama imbieras, smulkiai supjaustyti porų laiškai, siauromis juostelėmis supjaustyti grybai (džiovinti grybai apie 2 val. pamirkomi), žalios bulvių skiltelės ir troškinama. Kai daržovės suminkštėja, supilamas degintas cukrus. Padažas turi būti tirštas ir gana rūgštus. Jis užpilamas ant dar šiltos žuvies.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |