Greitoji paieška

Žuvis saldžiarūgščiame cukraus padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Kinietiškas žuvies saldžiarūgščiame cukraus padaže receptas.

Gaminimas

Žuvis (gėlavandenė) nuvaloma, nuplaunama ir nesupjausčius iš abiejų pusių apkepinama aliejuje, kol apsitraukia gruzdžia pluta.

Nedidelėje švarioje keptuvėje padeginamas cukrus. Į puodą įpilama truputis acto, įberiama druskos, sudedami prieskoniniai žalumynai, supilama imbieras, smulkiai supjaustyti porų laiškai, siauromis juostelėmis supjaustyti grybai (džiovinti grybai apie 2 val. pamirkomi), žalios bulvių skiltelės ir troškinama. Kai daržovės suminkštėja, supilamas degintas cukrus. Padažas turi būti tirštas ir gana rūgštus. Jis užpilamas ant dar šiltos žuvies.

Ingredientai

  • Actas:truputis
  • Aliejus:1/2 stiklinės
  • Bulvės:2-3 vnt.
  • Cukrus:1-2 šaukštai
  • Druska:truputis
  • Džiovinti grybai:50 g.
  • Imbieras:truputis
  • Porai:200 g.
  • Prieskoniniai žalumynai:1 šaukštas
  • Sojų padažas:1 šaukštas
  • Žuvis:500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?