Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jūros lydeką supjastyti nedideliais gabeliukais, pasūdyti, apibarstyti pipirais. Apvalioti miltuose iškepus atidėti. Padažui svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepti. Kiaušinius išvirti, smulkiai supjaustyti ir suberti į baigenčius kepti svogūnus. Sudėti sviestą, grietinę, prieskonius ir pakaitinti, kol sviestas ištirps. Į padažo sudėti žuvies gabaliukus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |