Greitoji paieška

Žuvis su ryžiais ir grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvies file supjaustykite gabalais, apibarstykite druska ir palaikykite šaltai. Ryžius, tarkuotą česnaką ir supjaustytą porą truputį pakepinkite riebaluose (kad neparaustų), įpilkite vandens ir virkite ant mažos ugnies. Grybus šiek tiek patroškinkite savose sultyse, troškinį sumaišykite su ryžiais ir dar troškinkite. Troškinimui įpusėjus, sudėkite žirnius ir žuvį ir juos ištroškinkite garuose nemaišant. Baigiant troškinti, sudėkite plonais griežinėliais supjaustytą pomidorą, prieskonius ir dar 5 minutes patroškinkite. Valgį papuoškite su citrinos griežinėliais.

Patiekite su žalių daržovių salotomis.

Ingredientai

  • aliejus arba margarinas:4 šaukštai
  • Citrinos griežinėliai:3 - 4 vnt.
  • Druska:Pagal skonį
  • menkės arba ešerio file:700g
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Pomidorai:Pagal skonį
  • poras:1 vnt.
  • Ryžiai:Stiklinė
  • skiltelė česnako:1 vnt.
  • šviežūs grybai, kurių nereikia karštai apdoroti.:200g
  • šviežūs žirniai arba koncervuoti žirneliai:Stiklinė
  • Žalumynai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?