Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvies file supjaustykite gabalais, apibarstykite druska ir palaikykite šaltai. Ryžius, tarkuotą česnaką ir supjaustytą porą truputį pakepinkite riebaluose (kad neparaustų), įpilkite vandens ir virkite ant mažos ugnies. Grybus šiek tiek patroškinkite savose sultyse, troškinį sumaišykite su ryžiais ir dar troškinkite. Troškinimui įpusėjus, sudėkite žirnius ir žuvį ir juos ištroškinkite garuose nemaišant. Baigiant troškinti, sudėkite plonais griežinėliais supjaustytą pomidorą, prieskonius ir dar 5 minutes patroškinkite. Valgį papuoškite su citrinos griežinėliais.
Patiekite su žalių daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |